Madmor driller med mit halsbånd for at få mig til at stå stille
Madmor driller med mit halsbånd for at få mig til at stå stille
Ja man er vel stor
Ja man er vel stor
Hvorfor står madmor med det røde bånd? jeg ved godt det er mit
Hvorfor står madmor med det røde bånd? jeg ved godt det er mit
Jeg er da bare sød
Jeg er da bare sød
Se hvor pænt jeg står, jeg er næsten renlig
Se hvor pænt jeg står, jeg er næsten renlig


Ja jeg er så keesho´s Gaga jeg bære rødt halsbånd jeg er bare så sød
Hvorfor er jeg ikke blevet solgt når jeg bare er en lille frækkert.
Det er torsdag d.10-3 og jeg er blevet solgt til Pia. Hun har også min storebror Elliot og så hende den hvide Bolette på næsten 11 år . Jeg glæder mig juhu.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej med Jer brødre og søstre!!!
 
Jeg hedder Gaga ( min nye mor kalder mig ”Lady Gaga” – så der er noget at leve op til) og lige flyttet ned til hende i torsdags. Vi bor på en lille ø i Horsens Fjord, der hedder Alrø og her er aldeles skønt !!! Tænk Jer …. En kæmpestor have – den er godt nok hegnet ind, for min storebror, Elliot, han er 2½ år, megastor og også en kees, vi har faktisk samme mor og far. Han har det med at udforske mere end kun haven og det må man ikke alene for der er så meget råvildt her !!!  Der er en hund mere, Bolette. Hun er en samojede og er næsten 11 år gammel. Vi går hver dag ned til vandet og det er bare superdejligt !!!! Jeg har allerede været ude at bade sammen med Elliot. Hold da op hvor det sprøjter, når man løber stærkt gennem vandet !!!!!
 
Elliot og Bolette var altså ikke helt vilde med mig de første dage. Jeg tror faktisk, de var lidt bange for mig, for Elliot krøb helt op på trappen og gemte sig bag min nye mor og Bolette lagde sig ind under trappen. Jeg gjorde slet ikke noget ….. gøede bare lidt af dem !!!! Men det går meget bedre nu. Elliot er faktisk begyndt at ville lege lidt med mig og jeg må godt rense Bolettes ører nu !!!!  De siger ikke noget til, at jeg tager kødben fra dem, de aflevere bare. Mor bliver ”lidt” gal på mig og gi’r dem kødbenene igen!!
 
Jeg har også hilst på naboens hund Musse. Hun er en lille islandsk hyrdehund og vanvittig hurtig, men meget sød. Vi to legede sammen ude i skoven i går, det var rigtig sjovt. Hun er så lille, at når Elliot lægger sig oven på hende, er hun helt væk !!!!!   De passer os, når min mor er på aftenarbejde. Så kommer de og giver os mad og leger med os i haven.
 
Hold da op, hvor er der mange ting man skal lære her !!!!!!!!!!   Jeg må ikke hoppe op af skabslågerne i køkkenet, bide i trappen eller hjørnerne på stolene (Elliot var ellers startet med det, da han kom og så troede jeg det har helt ok ….. men NEJ der tog jeg fejl)  og tømme spanden med fuglefoder – det må man heller ikke. Nu har hun flyttet den og kassen med børster og strigler den er også væk !!! Jeg forstår det altså ikke !!! Jamen i går skulle Elliot strigles og måtte jeg måske tage den gamle pels og løbe med …… nej, nej, mor skal bruge den til at spinde garn af, så hun kan strikke hjemmefutter !!!! Er det måske noget vi kan bruge ???
 
 Mor blev temmelig muggen i dag. Hun havde købt nye planter til krukkerne ude i haven og da de var sat i jorden og hun vendte ryggen til, ja så synes jeg da lige, jeg ville se lidt nærmere på dem, måske ”lidt” for tæt, for nogle af hovederne på blomsterne ”faldt af” og så råbte mor højt – meget højt og Bolette og Elliot skyndte sig ind i huset og jeg fik en røffel – øv jeg tabte …. Igen … og mig der troede jeg hjalp til!!!! Utak er verdens løn. Jeg tror, det er meget godt, at det ikke er på en planteskole, jeg skal bo !!!!
 
Det lyder måske som om jeg har det ”hårdt” men her er faktisk rigtig godt at være og vi får lov til at være mega meget ude. Her er rigtig mange forskellige dyr på øen. Der er rådyr og harer lige ude på marken og på vej til stranden er der mange heste … hold da op, hvor er de store, men dem gøede jeg også af !!!!! Nede ved vandet er der mange svaner. De er godt nok store, men de svømmer væk, da vi tre kommer susende !!!! Det er helt vildt sejt at suse rundt i siv og tang og sikke nogle huller man kan grave i sandet!!!!
 
Jeg håber, I har fundet ligeså gode nye familier og glæder mig til at høre fra Jer.
 
Mange varme hundehilsner
 
”Lady” Gaga

Nyeste kommentarer

01.07 | 17:07

Hej Anne-Mette prøv at ringe til mig så kan vi snakke om det. Jeg træffes p...

01.07 | 16:07

Hej Gitte, Jeg vil rigtig gerne spørge til evt kommende hvalpe også, det ...

13.06 | 15:54

Hej Kia Prøv at ringe til mig på tlf 41433238

13.06 | 10:16

Hej Gitte, har i nogle hvalpe nu- eller snarest? Mvh Kia. 🤩